Představení kandidátů Čáslav pro všechny

Na začátku srpna jsme Vás informovali o odevzdání naší kandidátní listiny pro podzimní komunální volby a teď na to můžeme navázat s potěšující informací, že jsme úspěšně zaregistrováni k podzimním volbám. V Čáslavi jsme jediným sdružením nezávislých kandidátů, tj. jako jediní zde nekandidujeme pod hlavičkou žádné politické strany.

Jmenné seznamy kandidátů všech volebních stran můžete najít na webu volby.cz. Aby se Vám ale naše kandidátka lépe prohlížela a dozvěděli jste se o kandidátech více informací než jen povinné údaje, připravili jsme pro Vás představení kandidátů na adrese kandidati.caslavprovsechny.cz.

Nyní už máte k dispozici jak náš podrobný program a hodnoty, které ho zastřešují (na adrese domecek.caslavprovsechny.cz), tak seznam lidí, kteří se nabízejí k jeho prosazování. Ve zbývajícím čase se budeme ze všech sil snažit, aby se o nás dozvědělo co nejvíc Čáslaváků a nikdo z nich neměl pochybnost, že máme co nabídnout. Vždyť tým aktivních a nezávislých osobností s propracovaným programem a elánem k jeho realizaci je v místní nabídce opravdu něčím novým. Ve volbách ale potřebuje dostat impuls, signál, že je o něj mezi obyvateli zájem, jinak se jeho energie může snadno rozplynout, jako jsme to viděli v minulosti v různých celostátních volbách.

Míč se tedy nyní pomalu přesouvá na Vaši stranu, protože kromě volebních hlasů máte v rukách také nejúčinnější způsob, jak rozšířit naši podporu mezi lidmi, a tím je dobře známá šeptanda. Když každý z vás promluví s lidmi ve svém nejbližším okolí a vysvětlí jim, proč nás podporuje, bude naše šance uspět vysoká. Věříme, že to pro nás a hlavně pro sebe uděláte.

Závěrem chceme poděkovat za Vaši podporu, která průběžně přichází a posiluje nás!


Komentáře